Hvis du lever til du bliver 100 år

”- så vil jeg leve, til jeg bliver 100 år minus 1 dag, så jeg ikke behøver leve uden dig” (Citat Peter Plys). En utrolig klog bjørn og et udtryk for, hvordan mange har det, når det gælder deres kære.

Vi drømmer vel alle om at blive gamle sammen med vore kære, og være fit for fight i alle årene. Jeg har selv fundet utrolig stor inspiration i denne spændende artikel, der giver nogle gode råd til, hvordan man selv kan være med til at påvirke, at man bliver 100 år.

http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/ECE886902/saadan-bliver-du-100-aar/

Helt grundlæggende handler det om hele tiden at holde sig i gang. De fleste har nok hørt om, at man skal bevæge sig 30 minutter om dagen, men har du også tænkt på, at du skal holde det mentale i gang. Det er vigtigt at udfordre dig selv ved hele tiden at lære nyt. På den måde træner du din hukommelse og opmærksomhed. Måske skal du læse en filosofisk bog eller sætte dig ind i et nyt emne, hvor hjernen ikke kan køre i tomgang, mens du læser. Måske skal du lære et nyt sprog – det kan også komme dig til hjælp, når du vil opleve verden og nye kulturer.

Vælg dine kampe med omhu! Lad være med at lade dig gå på af ting, som du alligevel ikke kan gøre noget ved. Vær nysgerrig og åben over for andre mennesker og nyd især børns selskab, de bringer nyt og spændende liv ind i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *