En lille opdatering fra mig

Der har været travlt på den seneste tid. Dette er dog ikke en dårlig ting, som det normalt vil lyde som, men har faktisk været en utrolig rar fornemmelse. Nu har jeg endeligt fået noget tid til at reflektere og kigge tilbage på tingene og selvfølgeligt filosofere lidt over livet og hvad det har budt på for nyligt. Jeg har blandt andet fået læst en del i forskellige magasiner og forskellige sider på internettet for at få noget inspiration til noget nyt i hjemmet. Det har været en lang rejse indtil videre og det er også utroligt underholdende, samt en god måde at drømme sig ud i fremtiden. En af de bedste indlæg jeg fandt som var utroligt inspirerende var det seneste indlæg på Thors blog hvor han beskriver hvordan han har fået nye møbler til det herlige og super hyggelige hus han har.

Det er noget jeg selv kunne tænke mig på et tidspunkt. Det lyder til at være utroligt fredfyldt og have en god karisma over sig. At have et ordenligt hjem er selvfølgeligt noget folk tænker over, men det er mange facetter i at have det man kan kalde et ordenligt hjem. En ting er at have en funktionelt og flot hjem, noget andet er at have noget der også har noget sjæl, charme og fred over sig. Det er noget jeg vil anbefale folk at tænke lidt mere over det. Jeg er i hvert fald selv begyndt på det og har allerede lagt store drømme om fremtidige planer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *